Kormányzár - Végtelen biztonság
L'Antifurto meccanico per auto

StarBlock - Csereautó

 

Elsõdleges dolog számunkra az autó legmagasabb védelmi szintjének elérése, de közben nem felejthetjük el a kényelmetlenséget, amit az autó szerelése során okozunk Önnek, hiszen a szerelés idejére autó nélkül marad. Ez így volt eddig, amíg szolgáltatásaink közé nem vettük a csereautó lehetõségét.
A szerelés idejére Ön rendkívül kedvezõ feltételekkel kérhet egy Peugeot 206 típusú, kifogástalan esztétikai és mûszaki állapotban lévõ csereautót.

A bérlés feltételeirõl itt tájékozódhat.

A csereautót a beszerelés helyén átveheti, és itt kell leadnia, amikor elkészült az Ön autója. A csereautó költségeirõl számlát állítunk ki, amit ön költségként elszámolhat.

Árak:

24 órás kölcsönzés esetén 3.500Ft + ÁFA napidíj, valamint megtett kilométerenként 40Ft + ÁFA üzemanyagköltség. Ennyivel kell számolnia, nincs semmi egyéb rejtett vagy nagyon apró betûs kitétel, a csereautó részünkrõl nem bevételi forrás, hanem szolgáltatás. A gépkocsit tisztán, megtankolva, kifogástalan mûszaki állapotban veheti át a beszerelés helyszínén. A bérlés nem adott napra szól, hanem 24 órára, ami lényeges, mert reggel átadja nekünk szerelésre autóját és elég másnap reggel érte jönni.

Jogi közlemény©